Hoe start ik als thuiskapper?

Begin vandaag nog!

Heb jij er altijd al over nagedacht om te werken als thuiskapper? Een kapper aan huis worden is leuk, maar het kan soms ingewikkeld lijken om hier daadwerkelijk mee te starten en daarom leg ik je helder en simpel uit hoe je aan je eerste klant komt. Kom je er alsnog niet helemaal uit? Spreek me dan even aan via de chat.

1. Profiel Aanmaken

Stap 1

Met een thuiskapper profiel zet je jouw dienst op de kaart. Via de knop ‘thuiskapper worden‘ kan je deze eenvoudig en snel aanmaken. Het is belangrijk dat je jouw profiel volledig invult en dat je gegevens kloppen. Verander je je werktijden of prijzen, zorg dan dat je deze ook aanpast in je profiel. Klanten in jouw werkgebied kunnen jouw profiel nu vinden en een afspraak bij je boeken.

2. Klant Contact

Stap 2

Je hebt een bevestigingsmail van je eerste klant ontvangen, gefeliciteerd! Nu is het belangrijk dat je snel de afspraak bevestigt. Als het goed is ben je beschikbaar op de aangegeven tijd, je hebt dit immers aangegeven in je profiel. Is er toch iets tussengekomen? Overleg dan met de klant wanneer het wel uitkomt. Hoe dan ook, communiceer altijd duidelijk met je klant.

3. De Knipbeurt

Stap 3

Voor jouw knipafspraak zorg je er uiteraard voor dat je op tijd aanwezig bent. In je afspraakbevestiging is er al doorgegeven om wat voor type knipbeurt het gaat. Zorg ervoor dat je al je spullen hiervoor bij je hebt. Is je klant tevreden over je service? Vraag dan of deze jouw profiel wilt beoordelen. Hierdoor krijg jij meer klanten en ben je goed op weg om een echte professionele thuiskapper te worden!

Aanmelden als thuiskapper

Profiel aanmaken

Wil jij ook starten als thuiskapper en in contact komen met klanten in jouw buurt. Start dan door gratis een trimwings profiel aan te maken.

Delen?

Aanmelden thuiskapper

Wil jij ook beginnen als thuiskapper? Meld je vandaag nog gratis aan en kom in contact met nieuwe klanten in jouw buurt!

Aanmelden

Volg Trimwings

Volg ons op Facebook