Kapper redt in 13 uur het haar van depressief meisje

Bekijk de foto’s!

Een depressie kan soms zelfs de meest eenvoudige taken, zoals het poetsen van je tanden, of het kammen van je haar in de ochtend veranderen in een reusachtige uitdaging. Dit was ook het geval voor een 16-jarige tiener uit Amerika.

In de kappersstoel vroeg ze, met een teneergeslagen blik, de 20-jarige kapster Olsson om al haren eraf te scheren. Haar haarbos was volgens de klant namelijk niet meer te redden. Olsson nam hier geen genoegen mee en besteedde de volgende 13 uur aan de grootste uitdaging van haar baan. Ze beloofde het haar koste wat kost weer in model te brengen en zo het haar en het zelfvertrouwen van de jonge klant te redden.

In 2 dagen kreeg ze het onmogelijk voor elkaar. Ze transformeerde de haarbos in een prachtig kapsel dat niet onderdeed voor een waar runway model. De transformatie was net op tijd af voor de jaarfoto’s en toverde een grote glimlach op het depressieve gezicht van haar nu grootste fan.

Beoordeel het resultaat zelf met de foto’s hieronder. Herken jij haar in de voor- en nafoto’s??

Wat denk jij? Zou jouw kapper hetzelfde voor elkaar kunnen krijgen? ????

Delen?

Aanmelden thuiskapper

Wil jij ook beginnen als thuiskapper? Meld je vandaag nog gratis aan en kom in contact met nieuwe klanten in jouw buurt!

Aanmelden

Volg Trimwings

Volg ons op Facebook